19 Okt 2016

Eny Sagita Ft. Atut - Nitip Kangen

Lirik Lagu Eny Sagita Ft. Atut - Nitip Kangen

Eny Sagita Ft. Atut - Nitip Kangen
Eny Sagita

Wis pirang-pirang bengi ora biso turu
Mergo tansah kelingan marang sliramu
Ning netro katon nyoto esem guyumu
Ati tansah tratapan naliko nyanding sliramu

Arum wangine kembang nggugah kangen iki
Koyo sliramu nyanding rogo iki
Aluse pangucapmu nentremke atiku
Senadjan mung sedelo ngobati roso kangenku

Mung tak angen roso sakjroning dodo
Koyo ati ra ono wong liyo
Saben wengi mung tansah kelingan
Tak titipne roso kangenku nang kerlip lintang

Semono ugo aku kangen sliramu
Saben wayah turu eling parasmu
Gelisah batin iki yen ora ketemu
Marang kerlip lintang tak titipne roso kangenku

Judul : Eny Sagita Ft. Atut - Nitip Kangen
Deskripsi : Lirik Lagu Eny Sagita Ft. Atut - Nitip Kangen Eny Sagita Wis pirang-pirang bengi ora biso turu Mergo tansah kelingan marang sli...
Author :
Author Rating :
4/ 5 Suara
DISCLAIMER : Lirik Lagu Eny Sagita Ft. Atut - Nitip Kangen di atas adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, dan label musik yang bersangkutan. Seluruh media yang tersedia di situs ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi.

Artikel Terkait


EmoticonEmoticon