15 Jan 2017

Nella Kharisma - Separo Nyowo

Lirik Lagu Nella Kharisma - Separo Nyowo

Nella Kharisma - Separo Nyowo
Nella Kharisma

Tresnoku soyo rembunyung yen kelingan esemmu
Kangenku ngelayung marang sliramu
Tak titip tembang rindu lewat sumilir angin dalu
Mergo adoh panggonmu aku mung biso nyawang fotomu

Abot sing tak songgo iku ora sepiro
Dibanding kangenku sing ning njero dodo
Bingung keserang rindu urip keroso sintru
Yen sampek durung keturut nyanding sliramu

Mendem pingin ketemu masiyo mung sworomu
Nadyan sak kecap iso gawe merem atiku
Aku mung iso ngedungo mugo biso jodoh urip
Sampek tumekane pati marang sliramu

Separuh nyowo iki bebasane amung kanggo sliramu
Tak jaluk ning setyomu, ojo pupus selawase tresnamu
Iki kabeh wujud tresnaku, separuh nyowoku mung kanggo sliramu

Tresnoku soyo rembunyung yen kelingan esemmu
Kangenku ngelayung marang sliramu
Tak titip tembang rindu lewat sumilir angin dalu
Mergo adoh panggonmu aku mung biso nyawang fotomu
www.carilirik.com

Abot sing tak songgo iku ora sepiro
Dibanding kangenku sing ning njero dodo
Bingung keserang rindu urip keroso sintru
Yen sampek durung keturut nyanding sliramu

Mendem pingin ketemu masiyo mung sworomu
Nadyan sak kecap iso gawe merem atiku
Aku mung iso ngedungo mugo biso jodoh urip
Sampek tumekane pati marang sliramu

Separuh nyowo iki bebasane amung kanggo sliramu
Tak jaluk ning setyomu, ojo pupus selawase tresnamu
Iki kabeh wujud tresnaku, separuh nyowoku mung kanggo sliramu

Judul : Nella Kharisma - Separo Nyowo
Deskripsi : Lirik Lagu Nella Kharisma - Separo Nyowo Nella Kharisma Tresnoku soyo rembunyung yen kelingan esemmu Kangenku ngelayung marang sl...
Author :
Author Rating :
4/ 5 Suara
DISCLAIMER : Lirik Lagu Nella Kharisma - Separo Nyowo di atas adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, dan label musik yang bersangkutan. Seluruh media yang tersedia di situs ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi.

Artikel Terkait


EmoticonEmoticon