24 Apr 2018

Pendhoza - Di Gawe Penak (Bojo Galak 2)

Pendhoza - DiGawe Penak (Bojo Galak 2)

Lirik Lagu Pendhoza - Di Gawe Penak (Bojo Galak 2)
Ra sah dipikir nduwe bojo sing galak
Urep mung sepisan kudu digawe penak
Kudu kuwat atine wani nanggung bebane
Kabeh dilakono yen wes ngene dalane

Asem rasane kecut
Gula rasane legi
Kabeh uwes kebacut
Yo kudu dilakoni

Saking sabare aku ngadepi kelakuanmu
Senengane nesu - nesu awaku ngejak padu
Sayang aku bertahan
Senajan bojoku galak tak akan ku tinggalkan

Tetep syukuri wae
Trimo opo enenge
Mungkin iki dalane
Kuwe sing dadi jodone

Ra sah dipikir nduwe bojo sing galak
Urep mung sepisan kudu digawe penak
Kudu kuwat atine wani nanggung bebane
Kabeh dilakono yen wes ngene dalane

Atiku wes kadung tresno
Senajan atiku loro

Jamu gogong telo campur beras kencur
Kadang atiku gelo nanging tresnaku ra luntur
Ibarat kowe geni aku dadai banyune
Yen kowe muni-muni aku iso ngraketke

Kuwe mecucu aku tetep ngguyu
Kabeh kekurangamu melengkapi urepku
Ra sah nganggo sambat senajan kuwi berat
Tapi kuwe bojoku relaku mesti kuwat

Ora sah kenceng - kenceng
Urep seng santai wae
Ojo nganti sepaneng
Ning ditinggal karaoke

Ra sah dipikir nduwe bojo sing galak
Urep mung sepisan kudu digawe penak
Kudu kuwat atine wani nanggung bebane
Kabeh dilakono yen wes ngene dalane

Atiku wes kadung tresno
Senajan atiku loro
Atiku wes kadung tresno
Senajan atiku loro
Saktenane ora popo
Load disqus comments

0 komentar