28 Apr 2018

Via Vallen - Pantai Papuma Dadi Kenangan

Via Vallen - Pantai Papuma Dadi Kenangan

Lirik Lagu Via Vallen - Pantai Papuma Dadi Kenangan

Nyawang fotomu
Kroso kangen atiku
Tambah soyo jeru
Ono ning batinku

Aku kelingan nalikane kowe
Arep lungo ninggalke aku
Ning pasir putih tak pendem tresnoku
Nganti kapan sanggup aku ngenteni tekomu

Pantai Papuma dadi kenangan
Tresnoku iki ora bakal ilang

Gedene ombak segoro
Ning laut kidul watu ulo
Nggawe atiku soyo nelongso
Tresnoku iki wes kok gowo lungo

Pantai Papuma dadi kenangan
Tresnoku iki ora bakal ilang

Gedene ombak segoro
Ning laut kidul watu ulo
Nggawe atiku soyo nelongso
Tresnoku iki wes kok gowo lungo

Nyawang fotomu
Kroso kangen atiku
Tambah soyo jeru
Ono ning batinku

Aku kelingan nalikane kowe
Arep lungo ninggalke aku
Ning pasir putih tak pendem tresnoku
Nganti kapan sanggup aku ngenteni tekomu

Pantai Papuma dadi kenangan
Tresnoku iki ora bakal ilang

Gedene ombak segoro
Ning laut kidul watu ulo
Nggawe atiku soyo nelongso
Tresnoku iki wes kok gowo lungo

Pantai Papuma dadi kenangan
Tresnoku iki ora bakal ilang

Gedene ombak segoro
Ning laut kidul watu ulo
Nggawe atiku soyo nelongso
Tresnoku iki wes kok gowo lungo
Load disqus comments

0 komentar