25 Apr 2018

Intan Chacha - Sayang 4 (Kangen Kowe)

Intan Chacha - Sayang 4 (Kangen Kowe)

Lirik Lagu Intan Chacha - Sayang 4 (Kangen Kowe)
Yen ono adem angin
Sumribit ngelus pipimu
Iku tondone kangenku
Sing tansah nganti ati tekamu

Naliko wayah bengi
Mripatku ora biso merem
Mergo kangenku kependem
Tansah pingin nyanding

Sak kedep wes marem
Tak jaluk ning kono
Koe sayang
Tetep dadio lintang

Tansah madangi tresnoku
Lan ojo nganti atimu bimbang
Lan semono ugo
Ning kene sayang

Tansah dadi kembang
Nyebar wangine
Roso kangen lan tresno
Mung kanggo kowe sayang

Intro

Yen ono adem angin
Sumribit ngelus pipimu
Iku tondone kangenku
Sing tansah nganti ati tekamu

Naliko wayah bengi
Mripatku ora biso merem
Mergo kangenku kependem
Tansah pengin nyanding

Sak kedep wes marem
Tak jaluk ning kono
Koe sayang
Tetep dadio lintang

Tansah madangi tersnoku
Lan ojo nganti atimu bimbang
Lan semono ugo
Ning kene sayang

Tansah dadi kembang
Nyebar wangine roso kangen
Lan tresno mung kanggo kowe sayang
Tak jaluk ning kono

Koe sayang
Tetep dadio lintang
Tansah madangi tresnoku
Lan ojo nganti atimu bimbang

Lan semono ugo
Ning kene sayang
Tansah dadi kembang
Nyebar wangine roso kangen

Lan tresno mung kanggo kowe sayang
Load disqus comments

0 komentar