2 Mei 2018

Via Vallen - Ngelabur Langit

Via Vallen - Ngelabur Langit

Lirik Lagu Via Vallen - Ngelabur Langit

nabur uyah nong segoro
sing ono artine paran paran
podo koyo ngelabur langit manasi geni
yo sing ono lekas putuse

koyo welas sun iki
nong riko nono putus putuse
tapi koyo dene kendang ditabuh selisih
welas isun sing riko gape

wis uwis uwis
dinggo paran ngrageni manuk miber
nong kene isun
duwe segudang welas, duwe segudang asih
dinggo paran magih golet liyane

koyo welas sun iki
nong riko nono putus putuse
tapi koyo dene kendang ditabuh selisih
welas isun sing riko gape

wis uwis uwis
dinggo paran ngrageni manuk miber
nong kene isun
duwe segudang welas, duwe segudang asih
dinggo paran magih golet liyane

wis uwis uwis
dinggo paran ngrageni manuk miber
nong kene isun
duwe segudang welas, duwe segudang asih
dinggo paran magih golet liyane
Load disqus comments

0 komentar